Garant-elever til Handelsfagskolen

Garant samarbejder med Handelsfagskolen

Team Manager i Garant Peter Juul Jensen udtaler sig i en artikel i Århus Stifttidende 19. maj om det nye samarbejde mellem Garant og Handelsfagskolen:

"Garant har traditionelt haft meget få elever ude i butikkerne - og i så fald udelukkende på de enkelte ejeres initiativ. Kæden som sådan har til dato ikke investeret i at udvikle en særlig uddannelsesprofil på handelsfagskolerne, men det sker nu - i samarbejde med handelsfagskolen i Odder vil Garant i første omgang udbyde 20 elevpladser som salgsassistent til detailhandelen med et speciale eller en såkaldt profil i tæpper, gulve og gardiner.

Mange ejere af de 70 Garant-butikker vil gerne sikre fremtiden for deres butik, men kan i løbet af få år imødese problemer med både tiltrækning af medarbejdere og et fremtidigt generationsskifte, hvis de ikke kommer i gang med en fokuseret uddannelsesindsats."

LÆS HELE ARTIKLEN HER