Skolehjem

De fleste elever er indkvarteret på Handelsfagskolen under skoleforløbene.

Et korps af undervisere fungerer som skolehjemsassistenter, så der er personale til stede hele døgnet. Skolehjemsassistenterne igangsætter fritidsaktiviteter i samarbejde med aktivitetsudvalgene (= elevråd) og besvarer gerne spørgsmål, når der laves lektier efter undervisningstiden.

Når undervisningen er slut, er der mange muligheder for beskæftigelse. Handelsfagskolens fællesarealer lægger op til grupparbejde eller socialt samvær i et sofahjørne. De store fladskærmsfjernsyn giver mulighed for fælles en oplevelse med en konkurrence på PlayStation eller foran en god film. Skolens caféer er velbesøgte og her forhandles kolde drikke, kaffe og snacks.

Naturen omkring Handelsfagskolens afdelinger lægger op til en frisk cykel- eller løbetur, og er vejret dårligt, kan man for eksempel benytte et af de indendørs motionsredskaber.

Retningslinjerne for, hvem der kan tilbydes overnatning og priser, kan der læses mere om her.