Elevplan

Elevplan er et UNI-C webbaseret, pædagogiske dokumentations- og planlægningsværktøj til erhvervsskoler og andre uddannelsesinstitutioner. På Handelsfagskolen er platformen tilgængelig for elever, arbejdsgivere og medarbejdere. Brugen af Elevplan er gratis.

Placering af skoleophold
Elevplan giver praktikstedet og eleven mulighed for at se tidspunkter for elevens skoleophold på Handelsfagskolen.

Elevens karakter
Handelsfagskolen bruger også Elevplan til at informere om elevernes karakterer efter hvert skoleophold og efter den afsluttende eksamen/fagprøve. Elevens karakter vil cirka fjorten dage efter et skoleophold figurere i Elevplan.

Virksomhedens login
En oplæringsvirksomhed får eget login til Elevplan, der kan oplyses ved at kontakte receptionist Christina Vistisen Carøe. Husk i den forbindelse at oplyse SE/CVR-nummer og navn på arbejdspladsen/butikken.

Elevens login
Elevernes login er det samme som det, de tidligere har fået, da de påbegyndte deres uddannelse på en handelsskole eller lignende, og dette login skal de bruge gennem hele deres uddannelsesforløb. Hvis en elev har glemt sit login, kan de gå på Elevplan, og skrive ”glemt login”, hvorefter de vil få tilsendt et nyt login til deres registrerede e-mail-adresse.

Vejledning i brug af Elevplan for virksomheder (PDF)

www.elevplan.dk