Vores elever på tekstil- og materialistuddannelserne har fået nye rammer
Nyt samarbejde på plads med Garant - læs artikel fra Århus Stifttidende
Faglig stolthed og godt købmandsskab; Handelsfagskolens direktør gør status efter tre år
Kent Morgenstjerne indstillet til Politikens Undervisningspris 2017
Efter vellykket konference om udsendte soldater kunne et hold lægesekretærelever donere godt 5000 kr. til krigsveteraner og deres pårørende.
Julie Horne Larsen, blomsterdekoratørelev fra Handelsfagskolen, løb med sejren i DM i Skills 2017.
Vores grafiske profil er blevet ændret pr. 1. januar
Kasper Schuster Andersen, elev på profilen sportshandler ved Handelsfagskolen, vinder Detailhandlens Fagprøvepris 2016.
Virksomheder skal tage et socialt ansvar, mener Frederik Bomholt Haarbo fra profilen Tekstil. I sit fagprøveprojekt viste han hvordan og blev indstillet til Detailhandlens Fagprøvepris 2016.
Overbevisende markedsføring på de sociale medier af en webshop sikrede Laura Toft Madsen fra profilen Guld, Sølv & Ure en indstilling til Detailhandlens Fagprøvepris 2016.
Joyce Erica Hansen, elev på profilen Køkken, Bad & Garderobe, er endnu en af de fem elever, som Handelsfagskolen har indstillet til Detailhandlens Fagprøvepris 2016.