Coronavirus - forholdsregler

10. marts 2020

Spørgsmål og svar er baseret på den nuværende viden. Da situationen om ny coronavirus hele tiden udvikler sig, henviser vi til at følge med på coronasmitte.dk - siden opdateres løbende af sundhedsmyndighederne.

Du skal blive hjemme i 14 dage, hvis du lige er kommet hjem fra et af risikoområderne på Sundhedsstyrelsens liste. Listen ændrer sig på daglig basis - så hold øje her.

Du skal blive hjemme, uanset om du føler dig syg eller rask – og det gælder både elever, kursister og ansatte.

Er du i tvivl?:

Hvis du er kursist: Kontakt uddannelsessekretær Jette Richardy på tlf. 8736 6173 eller jeri@handelsfagskolen.dk, så finder I sammen en løsning for dit videre kursusforløb.

Hvis du går i skole i Odder eller Skåde: Kontakt forstanderen på tlf. 8654 1700

Hvis du ikke har opholdt dig i et risikoområde og har det fint, så skal du møde i skole eller på kursus som normalt.

Skolen følger nøje situationen – også i forhold til studierejser. Det bliver løbende meldt ud, om det er muligt at gennemføre de planlagte studierejser i 2020.

Hvis skolen bliver nødt til at bede elever om ikke at møde op til undervisning, udarbejdes der en plan for gennemførelse af undervisningen.

Der er 5. marts sendt besked til de elever (og deres arbejdsgivere), som skal på skoleophold fra 16. marts om at holde sig orienteret på handelsfagskolen.dk.

Aarhus Business College ønsker med disse forholdsregler at bidrage til at inddæmme smitterisikoen – især af hensyn til vores ældre medborgere og andre, der er særligt sårbare, hvis de bliver smittet med coronavirus også kaldet covid-19.

Gitte Nørgaard
Direktør Aarhus Business College - Handelsfagskolen