Sportshandlerelev vinder Detailhandlens Fagprøvepris 2016

Kasper Schuster Andersen, elev på profilen sportshandler ved Handelsfagskolen, vinder Detailhandlens Fagprøvepris 2016. Prisen blev tidligere i eftermiddag overrakt af Minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby, hos Dansk Erhverv på Børsen. Med førstepladsen følger en check på 25.000 kr.  Udover fagprøveprisen modtog Kasper også Sportmasters Fagprøvepris på 10.000 kr. 

Kasper er uddannet i Sportmaster i Holbæk. I sit fagprøveprojekt valgte han at arbejde med salg af indlægssåler af mærket Formthotics. Som et af flere tiltag udarbejdede Kasper en folder om produktet, der blev så vellykket, at Sportmaster og leverandøren fremover vil bruge den som introduktionsvejledning i salg af såler for medarbejdere i sportbranchen. Fagprøveprojektet og den mundtlige eksamination resulterede i et 12-tal. 

I indstillingen til Detailhandlens Fagprøvepris blev det blandt andet fremhævet, at Kasper har indhentet stor viden om kroppens og specielt fodens anatomi og leveret en klar og brugbar beskrivelse af sælgers rolle vs. lægens/specialistens rolle i mødet med forskellige problemstillinger. Under kampagnen formåede han at udnytte en stigende klubkontakt til at skabe større salg. Stødte han ind i et problem undervejs, gav han ikke op, men fandt nye veje til at nå sit mål. 

Det er 18. gang, Dansk Principialforening og Dansk Erhverv uddeler Detailhandlens Fagprøvepris til årets tre bedste fagprøver blandt erhvervsskoler med hovedforløb inden for detail. Priserne bliver i år uddelt den 30. september hos Dansk Erhverv på Børsen i København. Vi varmer op ved at præsentere de fem indstillede elever og fagprøver fra Handelsfagskolen.

Læs om prisoverrækkelsen og de øvrige prismodtagere på Dansk Erhvervs hjemmeside.

Kasper Schuster Andersen har vundet Detailhandlens Fagprøvepris 2016 for sin fagprøve på profilen sportshandler ved Handelsfagskolen.
Handelsfagskolen, Rådhusgade 56-58, 8300 Odder / Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg, tlf. 8654 1700, kontakt@handelsfagskolen.dk
CVR-nr.: 4857 0658 | EAN-nr.: 5798 000 55 42 38 | Send en sikker mail