Flot donation til TrygFondens Familiehus

Torsdag den 21. februar arrangerede vores lægesekretærelever konference på Handelsfagskolen i Skåde. Konferencen havde i år fokus på TrygFondens Familiehus, hvor familier til langtidsindlagte børn kan fastholde deres hverdag, når livet gør allermest ondt.

I auditoriet kunne der købes lodder i tombolaen, hvor der var flotte præmier på højkant. Da konferencen sluttede kunne eleverne fra lægesekretæruddannelsen donere et flot overskud på 21.213,85 kr. til TrygFondens Familiehus.

”Hvor er jeg bare stolt af at være underviser for de dygtige lægesekretærelever, der arrangerede en fantastisk konference, der ikke bare satte livet og livskvalitet i perspektiv, men også endte med et stort overskud til TrygFondens Familiehus.” siger underviser, Rita Zander Lienhøft.