FUSION

Aarhus Business College og Handelsfagskolen fusionerer

Undervisningsministeriet godkender fusion mellem to østjyske handelsskoler, og Danmark får nu en ny, stærk uddannelsesinstitution med fokus på handel, detail og kontor. De to skoler Aarhus Business College og Handelsfagskolen har fået lov til at gå sammen om at skabe Danmarks bedste merkantile erhvervsuddannelser.

Allerede i marts 2019 ansøgte skolerne om lov til at samle kræfterne og etablere et fagligt fyrtårn inden for det merkantile felt. Udskrivelsen af folketingsvalget i juni forsinkede processen i Børne- og Undervisningsministeriet, men nu har børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) godkendt fusionsansøgningen fra de to skoler med tilbagevirkende kraft fra januar 2019.

LÆS HELE PRESSEMEDDELELSEN HER