Konference om AUB & elevansættelse

På Handelsfagskolen får vi ofte henvendelser vedrørende elevansættelse og reglerne på erhvervsuddannelsesområdet. I tirsdags blev der derfor afholdt konference på Handelsfagskolen i Skåde med fokus på uddannelsesbidrag, refusion, tilskud og elevansættelse. Dagen bød på oplæg ved HK Handel og Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag samt mulighed for at stille spørgsmål. Vi håber, at alle der deltog på konferencen blev lidt klogere på reglerne og har fået ny faglig viden med sig hjem. Har du spørgsmål vedrørende AUB og elevansættelse, er du altid velkommen til at kontakte vores elevkontor på Handelsfagskolen – så hjælper vi gerne.

Præsentationer fra konferencen

HK