Om uddannelsen

Hvis du synes, at blomster er fantastiske, så bliv blomsterdekoratør!

Blomster følger menneskene fra vugge til grav, og i en blomsterbutik sælges binderi til kunder i sorg eller i glæde. Som blomsterdekoratør skaber du noget med dine hænder og din kreativitet bruges til at lave lækkert binderi, varepræsentationer og til pasning af blomster; det er kun din fantasi som sætter grænser!

Branchen bruger meget tid på at følge trends og tendenser i boligindretning og brugskunst. Nogle blomsterbutikker sælger udover blomster også chokolade, kaffe, vin og andre specialiteter.

Blomster er et levende materiale, så de forandres hele tiden - de skal holdes i live og gives de bedste vilkår, hvilket kan være et spændende mysterium!

Følg med på Facebook

Der er oprettet to grupper på Facebook, hvor relevante oplysninger om Handelsfagskolens blomsterundervisning findes; siden henvender sig til elever, oplæringsanvarlige, kursister og andre interesserede i Handelsfagskolens undervisning og arrangementer:

"Blomsteruddannelse på Handelsfagskolen"

"Blomsterdekoratør elev/oplæringssted"


 

Handelsfagskolen, Rådhusgade 56-58, 8300 Odder / Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg, tlf. 8654 1700, kontakt@handelsfagskolen.dk
CVR-nr.: 4857 0658 | EAN-nr.: 5798 000 55 42 38 | Send en sikker mail