Nyhedsbreve

Handelsfagskolen udsender med jævne mellemrum et nyhedsbrev.

I nyhedsbrevsarkivet kan du se tidligere udsendte nyhedsbreve. Du har også mulighed for at tilmelde dig til nyhedsbrevet.

Til alle elever på Aarhus Business College
1., 2. og 3. pladsen gik til elever fra Aarhus Business College – Handelsfagskolen ved uddelingen af Detailuddannelsens Fagprøvepris 2020.
Få dækket op til 90 % af elevens løn
Aarhus Business College og Handelsfagskolen fusionerer
To stærke merkantile skoler vil gå sammen om at skabe Danmarks bedste handels- og detailuddannelser.
Vores elever fra lægesekretæruddannelsen har doneret lidt over 21.000 kr. til TrygFondens Familiehus
Underviserne på Handelsfagskolen kan nu kalde sig for faglige entreprenører.
Vores underviser, Dan Xavier, vandt for nylig det eftertragtede Wim Hazelaar-trofæ i Amsterdam.
Rasmus Gundelach er udnævnt til konstitueret direktør fra 1. december 2018.
I tirsdags blev der afholdt konference på Handelsfagskolen i Skåde.
Handelsfagskolen udbyder i samarbejde med Aarhus Business College det nye speciale, digital handel, der henvender sig til både B2B- og B2C-branchen
Dansk Erhvervs Fagprøvepris 2017
CVR-nr.: 4857 0658 | EAN-nr.: 5798 000 55 42 38 | Send en sikker mail