Nyhedsbreve

Handelsfagskolen udsender med jævne mellemrum et nyhedsbrev.

I nyhedsbrevsarkivet kan du se tidligere udsendte nyhedsbreve. Du har også mulighed for at tilmelde dig til nyhedsbrevet.

Nyhedsarkiv

To stærke merkantile skoler vil gå sammen om at skabe Danmarks bedste handels- og detailuddannelser.
Vores elever fra lægesekretæruddannelsen har doneret lidt over 21.000 kr. til TrygFondens Familiehus
Underviserne på Handelsfagskolen kan nu kalde sig for faglige entreprenører.
Vores underviser, Dan Xavier, vandt for nylig det eftertragtede Wim Hazelaar-trofæ i Amsterdam.
Rasmus Gundelach er udnævnt til konstitueret direktør fra 1. december 2018.
I tirsdags blev der afholdt konference på Handelsfagskolen i Skåde.
Handelsfagskolen udbyder i samarbejde med Aarhus Business College det nye speciale, digital handel, der henvender sig til både B2B- og B2C-branchen
Dansk Erhvervs Fagprøvepris 2017
Konferencestedet kan nu præsentere et helt nyt site.
Samsøe & Samsøe har valgt Handelsfagskolen som udbyder af deres elevuddannelser.
Vores elever på tekstil- og materialistuddannelserne har fået nye rammer
Nyt samarbejde på plads med Garant - læs artikel fra Århus Stifttidende