Handelsfagskolens Kursuscenter

Efteruddannelse skræddersyet til detailfolk


I Handelsfagskolens Kursuscenter har vi specialiseret os i at efteruddanne medarbejdere i detailhandlen, der har behov for at tilegne sig specifikke kompetencer.

Handelsfagskolens Kursuscenter er i tæt dialog med detailkæder, brancheforeninger og butikker inden for specialdetailhandlen.  Vores kurser er udviklet i samarbejde med ledere fra detailhandlen, og vi tilpasser løbende kursernes indhold, så de matcher markedets behov.

Alle vores undervisere har både praktisk erfaring fra detailhandlen og en teoretisk/pædagogisk uddannelse. Kursusdeltagerne er derfor sikre på at møde kompetente undervisere med stor ekspertise inden for detailhandel.

Vores undervisningsmiljø er meget spændende; det oser af detailhandel. Vi er meget optagede af samspillet mellem undervisning og virksomhed, så vores kursister tilegner sig nogle kompetencer, der kvalificerer dem til fremtidens detailhandel.  Derfor er vores undervisning meget praksisnær, og undervisningslokalerne er indrettet som butikker.

Kursus & Konference
 

 

Brochure

Mødefaciliteter til mange typer arrangementer, et fantastisk køkken og en smuk beliggenhed gør Handelsfagskolens Kursus & Konferencecenter til et oplagt valg til dit kommende kurus, seminar eller konference: Læs mere her: Konferencestedet.dk

Handelsfagskolen, Rådhusgade 56-58, 8300 Odder / Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg, tlf. 8654 1700, kontakt@handelsfagskolen.dk
CVR-nr.: 4857 0658 | EAN-nr.: 5798 000 55 42 38 | Send en sikker mail