Nyhedsbreve

Handelsfagskolen udsender med jævne mellemrum et nyhedsbrev.

I nyhedsbrevsarkivet kan du se tidligere udsendte nyhedsbreve. Du har også mulighed for at tilmelde dig til nyhedsbrevet.

Dansk Erhvervs Fagprøvepris 2017
Konferencestedet kan nu præsentere et helt nyt site.
Samsøe & Samsøe har valgt Handelsfagskolen som udbyder af deres elevuddannelser.
Vores elever på tekstil- og materialistuddannelserne har fået nye rammer
Nyt samarbejde på plads med Garant - læs artikel fra Århus Stifttidende
Faglig stolthed og godt købmandsskab; Handelsfagskolens direktør gør status efter tre år
Kent Morgenstjerne indstillet til Politikens Undervisningspris 2017
Efter vellykket konference om udsendte soldater kunne et hold lægesekretærelever donere godt 5000 kr. til krigsveteraner og deres pårørende.
Julie Horne Larsen, blomsterdekoratørelev fra Handelsfagskolen, løb med sejren i DM i Skills 2017.
Vores grafiske profil er blevet ændret pr. 1. januar
Kasper Schuster Andersen, elev på profilen sportshandler ved Handelsfagskolen, vinder Detailhandlens Fagprøvepris 2016.