Oplæringsansvarlig

Bliv klædt på som oplæringsansvarlig

Kursusnr: 40503 og 45917
Titel: Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling og Praktikvejledning af eud-elever/lærlinge

Gode elever hænger ikke på træerne
En elev kan både være en god arbejdskraft, et nyt pust og et godt aktiv for butikken. Men man må ikke glemme, at eleven er i lære og skal opbygge viden om faget. Som elevansvarlig kan der gøres rigtig meget for, at eleven falder godt til og får et stort udbytte af sin elevuddannelse.

Kursets formål:
Kursisten lærer at anvende viden om unges forskellighed med henblik på at støtte, motivere, inspirere og udfordre eleven, for at kunne kommunikere hensigtsmæssigt med eleven i læretiden. Kursisten lærer desuden at tilrettelægge elevens praktikperiode og anvende relevante planlægnings- og registreringsværktøjer, der kan understøtte dialogen mellem elev, virksomhed og skole.